Psykoterapia Hämeenlinnassa – monipuolista tukea elämään

Kaipaatko tukea vaikeaan elämäntilanteeseen?

Tarjoan kriisi- ja traumapsykoterapiaa, joka on integratiivinen psykoterapian muoto ja antaa valmiudet hoitaa niin kiintymyssuhteisiin kuin myöhempään traumatisoitumiseen liittyvistä oireista kärsiviä ihmisiä. Mielenkiintoni terapeuttina kohdistuu lapsuuden ja nuoruuden aikaisiin vuorovaikutussuhteisiin ja niiden vaikutuksiin myöhemmässä elämässä. Kehon ja kehollisuuden huomiointi on tärkeä osa työtapaani. Psykologisten kehomenetelmien lisäksi olen opiskellut Varalan urheiluopistolla Personal Traineriksi vuonna 2019. Psykoterapiapalveluihin kuuluvat mm.

 • Yksilöpsykoterapia
 • Lyhytkestoinen kriisiterapia
 • Kelan tukema kuntoutuspsykoterapia
 • Traumapsykoterapia
 • Dissosiatiivisten häiriöiden hoito
 • EMDR 
 • Sensomotorinen psykoterapia

Älä jää yksin – hae apua ajoissa

Psykoterapian pariin kannattaa hakeutua erilaisten elämän kriisitilanteiden sekä masennus- ja ahdistuneisuusoireiden yhteydessä. Terapia kehittää itsetuntemusta ja tarjoaa työvälineitä itsen ja ympäristön ymmärtämiseen.

Psykoterapian apuvälineet

Käytän työssäni traumojen hoitoon ja käsittelyyn kehitettyä silmänliiketerapiaa (EMDR) ja sensorimotorista (keholähtöistä) psykoterapiaa. Lisäksi tarjoan mm. yksilö- ja ryhmätyönohjausta sekä koulutuksia. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistani?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Psykoterapeutti Anne Yletyinen
Sibeliuksenkatu 9 A 11
13100 Hämeenlinna

Y-tunnus: 19477095
Puh: +358407717193

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Psykoterapeutti Anne Yletyinen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.